Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Allemaal beestjes

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
Wat is het verschil tussen een libelle en een waterjuffer? Wist jij dat Maya de Bij er eigenlijk uitziet als een wesp? En wat hebben een bladluis en een mier met elkaar te maken? Na het lezen en bekijken van deze prachtige nieuwe serie zullen kinderen dat heel goed uit kunnen leggen! Door de grote, zeer gedetailleerde kleurenfoto’s zien zij verschillende insecten van heel dichtbij. In eenvoudige taal leren jonge kinderen over de verschillende lichaamsdelen, de ontwikkelingsstadia – van ei tot volwassene – en over het voedsel van de insecten.
titelprijsbestel
CNSABO0A1 - Allemaal beestjes 4d. Subserie deel I
7436956495431
Deze subserie bevat de volgende titels: Mieren, Lieveheersbeestjes, Bladluizen en Oorwormen.
€ 50.40
CNBINS001 - Lieveheersbeestjes
9789463415088
Allemaal beestjes is een serie over insecten. Vliegende, kruipende en prikkende beestjes. Je bekijkt ze van dichtbij. Allemaal even boeiend! Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over lieveheersbeestjes!
€ 14.00
CNBINS002 - Mieren
9789463415095
Allemaal beestjes is een serie over insecten. Vliegende, kruipende en prikkende beestjes. Je bekijkt ze van dichtbij. Allemaal even boeiend! Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over mieren!
€ 14.00
CNBINS003 - Oorwormen
9789463415101
Allemaal beestjes is een serie over insecten. Vliegende, kruipende en prikkende beestjes. Je bekijkt ze van dichtbij. Allemaal even boeiend! Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over oorwormen!
€ 14.00
CNBINS004 - Bladluizen
9789463415118
Allemaal beestjes is een serie over insecten. Vliegende, kruipende en prikkende beestjes. Je bekijkt ze van dichtbij. Allemaal even boeiend! Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over bladluizen!
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2019 Ars Scribendi Uitgeverij bv