Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Boekpakket NT2 Nieuwkomers

Deze serie behoort tot het interessegebied: Diversen
Leeftijdsindicatie: van 4 t/m 20 jaar.

Speciaal voor nieuwkomers op basisscholen, in AZC’s en daarbuiten heeft uitgeverij Ars Scribendi een Boekenpakket Nieuwkomers/NT2 samengesteld.
Het pakket bevat boekenseries over gangbare, alledaagse onderwerpen, sterk ondersteund door beeld, met een grote letter en eenvoudig van taal. De sterke tekst-beeld integratie helpt elke nieuwkomer bij de taalontwikkeling.
De informatieboeken zijn bedoeld voor zowel het jonge als oudere kind, maar zijn eveneens geschikt voor de volwassen nieuwkomer. Het pakket is te verkrijgen voor de totaalprijs van 695 euro (voor 57 boeken).

titelprijsbestel
NK16 - Pakket Nieuwkomers

Het pakket Nieuwkomers/ NT2 bevat boekenseries over generieke, alledaagse, onderwerpen, sterk ondersteund door beeld, met een grote letter en eenvoudig van taal. Een aanrader voor jonge, maar ook volwassen nieuwkomers.
€ 695.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv