Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Catalogus informatief lezen

In deze spiksplinternieuwe Corona catalogus 2018 vind je het meest complete overzicht van al onze informatieve leesseries, handig ingedeeld per thema!

Deze catalogus hebben we op een compleet nieuwe manier vormgegeven. Na veelvuldige verzoeken vanuit het onderwijs hebben we ervoor gekozen om de gehele catalogus in te delen op thema. Het resultaat is een zeer complete en overzichtelijke catalogus van informatieve boeken die nauw aansluiten bij de verschillende thema's van wereldoriëntatie. Daarmee wordt het de meester of juf makkelijker gemaakt om de juiste boeken bij de meest uitlopende thema's te vinden.
titelprijsbestel
ARSCAT0A0 - Catalogus Corona informatief lezen 2018
Heb je de nieuwe Corona catalogus nog niet in de brievenbus gehad, maar wil je hem wel heel graag in handen hebben? Vraag hem dan hier geheel kosteloos aan!
€ 0.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv