Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dieren Goed Gekleed (MED)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 9 jaar.
In deze serie lees je over verschillende soorten ‘kleding’ van dieren. Over de schelpen van slakken, de veren van vogels en de vacht van apen. Ontdek hoe de kleding van dieren verschilt, en altijd de dieren helpt om te overleven.
titelprijsbestel
MED51 - Dieren Goed Gekleed (serie 4 dln)
Serie 4-delen. Bevat de titels: Veren, Vacht, Schubben en Schelpen.
€ 43.20
MED385 - Veren
9789461755117
Lees dit boek om alles te weten te komen over veren van vogels. Bijvoorbeeld hoe de veren uilen warmhouden en helpen te vliegen en te jagen. Ontdek hoe veren van elkaar verschillen en hoe ze veranderen als vogels ouder worden.
€ 12.00
MED386 - Vacht
9789461755124
Lees dit boek om alles te weten te komen over de vacht van dieren. Bijvoorbeeld hoe de vacht apen warmhoudt en helpt te overleven. Ontdek dat allerlei zoogdieren een verschillende vacht hebben, en dat een vacht ze helpt om niet gezien te worden. Lees hoe een vacht verandert als een dier ouder wordt.
€ 12.00
MED387 - Schubben
9789461755131
Dit boek gaat over schubben. Hoe ze slangen en andere dieren beschermen, en helpen te bewegen en te overleven. Ontdek dat er verschillende soorten schubben zijn. Lees hoe schubben veranderen als vissen en reptielen ouder worden.
€ 12.00
MED388 - Schelpen
9789461755148
Dit boek gaat over schelpen. Hoe ze slakken en andere dieren beschermen, en helpen te overleven. Ontdek dat er verschillende soorten schelpen zijn. Lees hoe schelpen veranderen als de dieren ouder worden.
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv