Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Grote rivieren

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.
Deze serie neemt ons mee op reis langs de grote rivieren op onze aarde. Per deel worden achtereenvolgens behandeld: de geschiedenis, geografische invloed, klimaat, toerisme, werkgelegenheid, milieu, industrie, transport, steden en mensen. Op kaartjes kunnen we volgen waar we op onze reis langs de rivier zijn en foto's, feiten en een verklarende woordenlijst geven een nog beter inzicht.
titelprijsbestel
GR600 - Grote rivieren (serie 4d.)
€ 50.40
GR601 - De Yangtze
9789054952091
Op je reis over de Yangtze ontdek je de oorsprong van de rivier, de steden langs de rivier, wordt verteld over de bouw van de Drie Klovendam, over de vele overstromingen en over de natuur langs de Yangtze. Ook maak je kennis met de mensen die langs de rivier wonen en de vele verhalen die betrekking hebben op de rivier.
€ 14.00
GR602 - De Nijl
9789054952176
De Nijl is de langste rivier ter wereld. In dit boek wordt verhaald over de geschiedenis van de Nijl, de oorsprong, over de dam bij Aswan, steden in de Nijldelta, flora en fauna langs de Nijl en het toerisme.
€ 14.00
GR603 - De Rijn
9789054952183
De Rijn behoort tot de belangrijkste rivieren van Europa. Het is niet de langste, maar wel de drukst bevaren rivier. Veel steden langs de Rijn zijn belangrijke havens of industriecentra. Dit alles komt in dit boek ruimschoots aan de orde, evenals de natuur, kanaalverbindingen en het toerisme.
€ 14.00
GR604 - De Ganges
9789054952190
De Ganges is de langste rivier van India. Hij stroomt van het westelijk deel van de Himalaya door het noorden van India in oostelijke richting naar de Golf van Bengalen. In dit boek komen onder andere aan de orde het ontstaan van de rivier, het geloof en de gelovigen, verhalen over de Ganges, dorpen en steden in de vlakte, bewoners van de delta, flora en fauna en de toekomst van de rivier.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv