Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

KBW-pakket Onderbouw 2017

Deze serie behoort tot het interessegebied: Diversen
Leeftijdsindicatie: van 4 t/m 6 jaar.

Speciaal 4-delig prentenboekenpakket voor de Kinderboekenweek 2017 met het motto: Gruwelijk eng!

Kleuters hebben geen griezelverhalen nodig om bang te worden; veel angsten zitten al in hun eigen hoofd. Deze prentenboeken zijn speciaal bedoeld om met kinderen het gesprek aan te gaan over angstige gevoelens en spannende gebeurtenissen. 

titelprijsbestel
KBW1701 - KBW-pakket Onderbouw 2017

Speciaal 4-delig prentenboekenpakket voor de Kinderboekenweek 2017 met het motto: Gruwelijk eng!

Kleuters hebben geen griezelverhalen nodig om bang te worden; veel angsten zitten al in hun eigen hoofd. Deze prentenboeken zijn speciaal bedoeld om met kinderen het gesprek aan te gaan over angstige gevoelens en spannende gebeurtenissen.

  • Met jou ga ik echt niet mee 
  • Ik raak echt niet kwijt 
  • Het kleine boek van grote angsten
  • Gevoelens: Bang 
€ 45.00
BONT103 - Ik raak echt niet kwijt!
9789462020481
Zowel voor ouders als voor kinderen is het een heel akelig idee om elkaar in een mensenmassa kwijt te raken. Wat doe je als je zoekraakt en vreemde mensen om hulp moet vragen? Wie kun je vertrouwen? Ik raak echt niet kwijt! geeft kinderen en ouders tips. 
€ 12.95
BONT102 - Met jou ga ik echt niet mee!
9789462020382

“Niet met vreemden meegaan!” Herkenbaar voor
ouders en voor kinderen. Maar in de praktijk is het niet altijd een vreemde die bijvoorbeeld aanbiedt een kind naar huis te brengen. Wat doe je als kind als je op het schoolplein staat te wachten en die vriendelijke meneer uit de buurt stelt voor je wel even een lift naar huis te geven?

Met jou ga ik echt niet mee! leert kinderen
stevig in hun schoenen te staan en dat ze alleen mee moeten gaan met diegene waarmee afgesproken is. 
Dit boek, met heldere illustraties van Dagmar Geisler, biedt niet alleen een leuk verhaal over een verstandig meisje, maar geeft ouders en verzorgers ook handvatten om kinderen te leren goed op zichzelf te passen.

€ 12.95
BPRN112 - Het kleine boek van grote angsten
9789462021273
Daantje gruwelt van groente en vis, Mila verstopt zich voor de meeuwen op het strand en Yvon is bang om te verdwalen. 
Elk kind heeft wel een angst die voor een volwassene klein lijkt, maar door een kind grootst wordt beleefd. Het kleine boek van grote angsten brengt zestien grote (of minder grote) angsten speels in beeld. Want samen praten over angst en laten zien dat iedereen wel ergens bang voor is, kan helpen de angst onder controle te krijgen.  
€ 12.95
GV104 - Bang
9789055663422

Ben jij bang in het donker?
Was je bang toen je voor het eerst naar school ging?
Ben je wel eens verdwaald? Was je toen bang?

In dit boek lees je over Ben, Marja en Jorg, en wat zij deden toen ze bang waren.

€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2017 Ars Scribendi Uitgeverij bv