Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Megaconstructies

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap, Sport & vrije tijd
Leeftijdsindicatie: van 10 t/m 14 jaar.

Maak kennis met reuzen van de moderne wereld! Ontdek hoe ongelooflijk lange constructies, zoals bruggen, zijn gebouwd, en hoe ze aardbevingen en orkanen weerstaan. Of lees alles over de sterkste en grootste constructies ter wereld, zoals sportstadions, zware dammen en kunstmatige eilanden. En ontdek hoe deze kolossen zijn gebouwd, en hoe architecten hun materiaal en bouwmethoden kiezen.

Weet jij hoe lang de langste brug is? Waar je de diepste mijn ter wereld vind? Waar op de wereld het grootste sportstadion staat? Of hoeveel verdiepingen de allerhoogste wolkenkrabber heeft?

Recensies
Gigantische gebouwen en andere hoge megaconstructies (door NBD Biblion)
Stadions, dammen en andere enorme megaconstructies (door NBD Biblion)
Mijnen, tunnels en andere ondergrondse megaconstructies (door NBD Biblion)
Tunnels, bruggen en andere lange megaconstructies (door NBD Biblion)

titelprijsbestel
MCO403 - Mijnen, tunnels en andere ondergrondse megaconstructies
9789461750396

We graven mijnen om steenkool en diamanten naar boven te halen. We boren naar gas en naar olie. We bouwen tunnels onder zee en onder land.
Ontdek de wereld van bouwers in het diepst van de aarde en lees over hun grote uitdagingen.

€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv