Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Mijn geloof

Deze serie behoort tot het interessegebied: Mens & maatschappij
Leeftijdsindicatie: van 5 t/m 8 jaar.

In de reeks Mijn geloof wordt aan jonge lezers op een toegankelijke manier de leer van vier grote wereldgodsdiensten uitgelegd. In elke titel staat een kind centraal dat laat zien hoe het geloof ingepast wordt in het dagelijks leven van een gezin.
Aan de hand van eenvoudige vragen wordt de beginnende lezer door de tekst geleid, terwijl de kleurrijke illustraties een rijkdom aan informatie geven over mensen, manieren van godsdienstbeleving, gebouwen, kleding, kunstvoorwerpen, voedsel en feesten die te maken hebben met het betreffende geloof.
Voor in het boek staan twee paginas met informatie voor ouders, verzorgers en leerkrachten, waarin de tekst wordt toegelicht en waarin uitgebreider informatie wordt gegeven. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.

titelprijsbestel
MG100 - Mijn geloof (serie 4d.)
€ 43.20
MG101 - Boeddhisme
9789055660339
Een meisje, Pramodya, vertelt over haar godsdienst, het boeddhisme. Ze vertelt hoe de godsdienst begon, wie de Boeddha was, wat boeddhisten geloven, waar ze de eredienst hebben, wat voor feesten ze vieren en nog veel meer.
€ 12.00
MG102 - Jodendom
9789055660346
Een meisje, Zo, vertelt over haar godsdienst, het jodendom. Ze vertelt wat Joden geloven, hoe ze de eredienst vieren, wat de sabbat is, wat voor feesten ze vieren en nog veel meer.
€ 12.00
MG104 - Christendom
9789055660360
Een jongen, Danil, vertelt over zijn godsdienst, het christendom. Hij vertelt over de kerk, de Bijbel, de heiligen, welke feesten gevierd worden en nog veel meer.
€ 12.00
MG105 - Hindoeisme
9789055660377
Een meisje, Shria, vertelt over haar godsdienst, het hindoesme. Ze vertelt waar de godsdienst begon, wat hindoes geloven, waar ze de eredienst hebben, wat voor feesten ze vieren en nog veel meer.
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2018 Ars Scribendi Uitgeverij bv