Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Wat eet je me nou?

Deze serie behoort tot het interessegebied: Diversen
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
In de serie Wat eet je me nou? lezen en leren kinderen over gezond eten dat lekker is. Met veel informatie over waar het eten eigenlijk vandaan komt: wat zit er allemaal in fruit, wat er gebeurt voordat melk en yoghurt in de winkel komen ... De vrolijk vormgegeven boeken stimuleren kinderen om zelf aan de slag te gaan: aarbeien of courgettes kweken in een pot, rijst-repen en milkshakes maken.
titelprijsbestel
EET200 - Wat eet je me nou? (serie 5 delen)
Serie 5 delen. Bevat alle titels uit de reeks Wat eet je me nou?
€ 58.50
EET201 - Vlees en vis
9789461755407
Eet je weleens kip of een stukje rundvlees? In vlees van dieren zitten veel eiwitten, net als in vis. Dat is goed voor je!

In dit boek lees je over schapen en kippen op de boerderij. En je komt te weten hoe vis wordt gevangen. Je duikt zelf de keuken in voor een vishapje en een paella. Vlees en vis op je bord is lekker en gezond!
€ 13.00
EET202 - Granen en zaden
9789461755414
Wist je dat mensen overal op de wereld granen eten? En dat Brinta van volkoren tarwe is gemaakt?

Dit boek gaat over granen. Je leest hoe tarwe, rijst en mais groeien, en waarom graan zo goed voor je is. Je duikt zelf de keuken in voor rijst-repen uit de oven en zelfgebakken brood!
€ 13.00
EET203 - Groenten
9789461755421
Wist je dat worteltjes goed zijn voor je ogen? En dat je de bloemen van een courgette-plant kunt eten?

Dit boek gaat over erwten, worteltjes en andere groenten. Je leest hoe je tuinkers laat groeien, en je eigen courgettes in een pot. Je duikt zelf de keuken in om een pitabroodje te maken, of groente uit de oven. Dat is lekker, en ook goed voor je!
€ 13.00
EET204 - Melk en kaas
9789461755438
Wist je dat je van melk en kaas sterke botten en tanden krijgt? En dat je zelf roomkaas kunt maken van yoghurt?

Dit boek gaat over melk, kaas, yoghurt, boter, karnemelk, .... Je leest wat er gebeurt voordat melk in de winkel komt, en hoe kaas en boter worden gemaakt. Je maakt je eigen fruit-milkshake. Dat is lekker en gezond!
€ 13.00
EET205 - Fruit
9789461755445
Wist je dat de zaadjes bij aardbeien aan de buitenkant zitten? En dat griep minder kans krijgt als je sinaasappels eet?

Dit boek gaat over bananen, druiven en andere vruchten. Je leest hoe je je eigen aardbeien laat groeien in een pot. En je duikt zelf de keuken in om een bananensplit te maken. Mmm!
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv