Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Een wereld vol mythen

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
Waarom werd het meisje Arachne in een spin veranderd? Met welk wapen vocht Thor tegen de reuzen? En hoe werd Osiris de koning van de onderwereld? In de reeks 'Een wereld vol mythen' lezen kinderen beroemde verhalen over machtige goden, godinnen en bijzondere schepsels. Tegelijkertijd leren ze op een boeiende manier over het leven van de oude Grieken, Romeinen, Noormannen en Egyptenaren. Dankzij spannende teksten, indrukwekkende illustraties en extra uitleg krijgen ze een goed beeld van de invloed van de mythen op de cultuur en het dagelijkse leven van toen.

titelprijsbestel
CNSMYT0A0 - Een wereld vol mythen (serie, 4 delen)
7436956522540
Deze 4-delige serie bevat de titels: Griekse mythen, Romeinse mythen, Noordse mythen en Egyptische mythen.
€ 57.60
CNBMYT002 - Noordse mythen
9789463415132
Beroemde verhalen over machtige goden, godinnen en bijzondere schepsels komen tot leven in ‘Een wereld vol mythen’.
Ontdek meer over de cultuur van de Noormannen en de verhalen die zij vertelden om de wereld te verklaren. Lees over de streken van ijsreus Loki, felle godengevechten en de Midgaardslang.
Met veel illustraties, kaarten en extra uitleg waarmee je een goed beeld krijgt van de invloed van de mythen op de cultuur en het dagelijkse leven van de Noormannen.
€ 16.00
CNBMYT004 - Griekse mythen
9789463415156
Beroemde verhalen over machtige goden, godinnen en bijzondere schepsels komen tot leven in ‘Een wereld vol mythen’.
Ontdek meer over de cultuur van de oude Grieken en de verhalen die zij vertelden om de wereld te verklaren. Beleef de magische avonturen van oppergod Zeus en de god van de zee Poseidon en lees de heldhaftige verhalen over de Trojaanse oorlog. 
Met veel illustraties, foto’s en extra uitleg waarmee je een goed beeld krijgt van de invloed van de mythen op de cultuur en het dagelijkse leven in het oude Griekenland.
€ 16.00
CNBMYT003 - Romeinse mythen
9789463415149
Beroemde verhalen over machtige goden, godinnen en Bijzondere schepsels komen tot leven in ‘Een wereld vol mythen’.
Ontdek meer over de cultuur van het oude Rome en de verhalen die de mensen vertelden om de wereld te verklaren. Lees hoe Rome ontstond volgens het verhaal van Romulus en Remus en kom erachter waarom het meisje Arachne in een spin werd veranderd. 
Met veel illustraties en extra uitleg waarmee je een goed beeld krijgt van de invloed van de mythen op de cultuur en het dagelijkse leven van de Romeinen.
€ 16.00
CNBMYT001 - Egyptische mythen
9789463415125
Beroemde verhalen over machtige goden, godinnen en bijzondere schepsels komen tot leven in ‘Een wereld vol mythen’.
Ontdek meer over de cultuur van het oude Egypte en de verhalen die de mensen vertelden om de wereld te verklaren. Lees hoe Osiris koning van de onderwereld werd
en wat er in Het Egyptische Dodenboek stond.
Met veel illustraties, foto’s en extra uitleg waarmee je een goed beeld krijgt van de invloed van de mythen op de cultuur en het dagelijkse leven van de oude Egyptenaren.
€ 16.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv