Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Het grote boek

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu, Mens & maatschappij
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 11 jaar.
Het grote groene boek spreekt kinderen aan als een serieuze gesprekspartner en laat zien wat zij kunnen doen om onze planeet gezond te houden. Het grote groei boek vertelt alles over het lichaam. 
titelprijsbestel
BGBO102 - Het grote groei boek
9789462021488
Mary Hoffman en Ros Asquith vertellen in Het grote groei boek alles over het lichaam. Over de groei van baby tot volwassene, over groot en klein zijn, over fit blijven en ziek zijn, over de vijf zintuigen... Maar vooral over hoe alle mensen hetzelfde en toch anders zijn.
€ 13.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv