Informatief lezen

De informatieve boeken van Corona zijn onderverdeeld in series voor verschillende interessegebieden en leeftijdsgroepen. Door één of meer interessegebieden en/of leeftijdsgroepen aan te vinken krijgt u een overzicht van alle series die daartoe behoren.
Sommige leesseries vormen samen reeksen. Als u in het verticale menu links een reeks kiest, verschijnen alleen die series in beeld die tot de gekozen reeks behoren.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Het weer

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal
Leeftijdsindicatie: van 6 t/m 9 jaar.

Elk deel in de reeks Het weer belicht een bepaald weertype. Verteld wordt hoe het weer ons en het milieu beïnvloedt en hoe we gebruikmaken van verschillende weertypen. Ook worden er voorbeelden gegeven van extreme weersomstandigheden.
De eenvoudige tekst wordt ondersteund door prachtige foto's, en met kindvriendelijke tekeningen worden eenvoudige wetenschappelijke en geografische begrippen uitgelegd.
Elk boek bevat aan het eind knutseltips en een pagina met tips voor ouders en leerkrachten zodat kinderen optimaal plezier kunnen hebben van de uitgaven.

titelprijsbestel
HW100 - Het weer (serie 4d.)
€ 43.20
HW101 - Regen
9789054958727
In dit boek kijken we naar allerlei aspecten van de regen. Verteld wordt waarom we regen nodig hebben, hoe regen ontstaat en wat er gebeurt als het te veel of te weinig regent. Er wordt ook uitgelegd hoe een regenboog ontstaat, en in het laatste hoofdstuk staan knutseltips voor een regenachtige dag.
Een regenachtige dag hoeft nog niet saai te zijn!
€ 12.00
HW102 - Sneeuw
9789054958697

In dit boek kijken we naar allerlei aspecten van sneeuw. Verteld wordt waarom het sneeuwt, en hoe dieren gecamoufleerd zijn in de sneeuw. Er wordt ook aandacht besteed aan ijs, en in de laatste hoofdstukken staan tips voor spelletjes en knutseltips die met sneeuw te maken hebben.
Pak je goed in en dan lekker de sneeuw in!

€ 12.00
HW103 - Zon
9789055660971
In dit boek kijken we naar allerlei aspecten van de zon. Verteld wordt onder andere wat er s nachts gebeurt met de zon, en hoe we veilig in de zon kunnen spelen. In het laatste hoofdstuk staan knutseltips voor een zomerfeestje. Achterin het boek zijn activiteitentips voor ouders en leerkrachten opgenomen.

Veel plezier met de zon!
€ 12.00
HW104 - Wind
9789055660988
In dit boek kijken we naar allerlei soorten winderig weer, van een zacht zomerbriesje tot een verwoestende orkaan. Verteld wordt onder andere hoe zeilboten en vogels de wind benutten. In het laatste hoofdstuk staan knutseltips voor het maken van een windmolen. Achterin het boek zijn activiteitentips voor ouders en leerkrachten opgenomen.

Laat de wind maar lekker door je haren spelen!
€ 12.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv