Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Prentenboeken

Emotie ontdekken, reflecteren op gedrag, woorden leren, je efficiënt leren uitdrukken. Het begint allemaal met taal. Met voorlezen kun je dan ook niet jong genoeg beginnen en daarom biedt Maretak nu ook een mooie selectie kwaliteitsprentenboeken. Deze pareltjes van boeken sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen in van 4, 5 en 6 jaar.

Zo werken we aan leesplezier en komen taal, woordenschat en emotie tot bloei!

Al onze prentenboeken vind je ook in je (online) boekwinkel; voor de nieuwste titels klik je bijvoorbeeld hier, of  voor de oudere hier.
titelprijsbestel
KNBPRN011 - De gouden eikel
9789463415668
Het is tijd voor de jaarlijkse jacht op de gouden eikel. Eekhoorn is het snelste dier van het bos en heeft al heel vaak gewonnen. Maar dit jaar moet je meedoen in een groepje. En Eekhoorns vrienden zijn helemaal niet snel! Zal Eekhoorn nu wel winnen? En is dat het belangrijkste?

Katy Hudson schreef al twee internationale bestsellers:
Wat een winterslaap! en
Veel te veel wortels

De gouden eikel is haar derde prentenboek.

Gratis buttons!
Om het verhaal in het boek uit te spelen of om activiteiten te organiseren in de klas waarbij je het samenwerken door de kinderen wilt stimuleren, ontvang je bij aankoop van dit prentenboek een setje van 4 buttons van de Gouden Eikel cadeau!
€ 14.00
KNPPRN0A5 - 2x Katy Hudson
- De gouden eikel
- Veel te veel wortels

Twee prachtige prentenboeken, vol detail, humor en vriendschap geschreven en geïllustreerd door bestsellerauteur Katy Hudson.
€ 25.00
SPRBUT001 - Setje van 4 buttons
Los setje geinige buttons om het verhaal De gouden eikel uit te spelen in de klas, of om een activiteit te organiseren waarbij samenwerken belangrijk is.
De beste samenwerkers mogen deze dag de buttons opspelden!
€ 6.95
KNBPRN010 - De moedhoed
9789043704861
De Moedhoed is een hartverwarmend prentenboek over bang zijn en je angst overwinnen.

Mees is een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, de krokodil die onder zijn bed snuift en schuift, de wild fladderende duiven op het plein (stel je voor dat ze op je hoofd poepen!) en de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen (misschien zijn dat wel vliegende schotels met marsmannetjes!).
Gelukkig weet opa precies wat Mees nodig heeft: een Moedhoed!

Lida Dijkstra schreef een herkenbaar verhaal voor alle kinderen die weleens een beetje bang zijn.
Achter in het boek vind je een vouwschema om je eigen Moedhoed te vouwen!

Met prachtige illustraties van Mark Janssen.


Dit boek verscheen eerder bij Moon, maar is jaren uitverkocht geweest.
€ 15.90
KNPPRN0A4 - Set Richard Byrne-prentenboeken
7436956466455
Set van 2 prentenboeken van Richard Byrne.
Vol humor en wendingen voor interactief voorlezen.
€ 25.00
KNBPRN009 - De Stenenspringer
9789043704816
De Stenenspringer gaat over de vriendschap tussen de Aboriginaljongen Winnie en de kraai Moola. En over de vriendschap die ze sluiten met de dieren die ze onderweg – op hun zoektocht naar water – tegenkomen.

Pauline van Dort maakte er prachtige op Aboriginalkunst gebaseerde illustraties bij.

Fantastisch om deze tekeningen met de kinderen te ontdekken en erover te praten. Daarnaast nodigt het prentenboek uit om met de klas in beweging te komen. Een belangrijk uitgangspunt van de auteur Elsbeth Smulders, docente dansexpressie. Ga het avontuur aan met je klas: hip als een kraai, beweeg als een salamander, kronkel als een slang, spring als een kangoeroe en ren als een emoe!


Kijk voor lesideeën op www.stenenspringer.nl
Kijk in het boek: https://leesplaneet.nl/boek/home/8634423

€ 14.95
KNBPRN001 - Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek
9789463411653
Meneer Konijn heeft een chocoladefabriek. Hij maakt er chocolade-eieren, dat wil zeggen de kippen die voor hem werken maken ze. Maar meneer Konijn wil méér eieren. Tot de kippen het niet meer aankunnen. Ze komen in opstand en leren meneer Konijn hoe je een goede baas moet zijn. 

Thema's: Pasen, fabriekswerk, maatschappij

Over de auteur:
ELYS DOLAN is schrijver en illustrator van prentenboeken.
Ze heeft maar liefst 178 kleurpotloden! Helaas kan ze nooit
een puntenslijper vinden. Elys heeft al meerdere
prijzen en nominaties gekregen voor haar werk.

EXTRA GROOT FORMAAT!

€ 14.95
KNBPRN006 - help! Dit boek is dol!
9789463411677
Help! Dit  boek is dol! is een humoristisch boek over Ben en Belle en een niet-werkende afstandsbediening. Althans, hij lijkt niet te werken.
Maar zien de lezertjes wél wat er gebeurt als Ben en Belle op de knopjes drukken?

Een vrolijk prentenboek over oorzaak en gevolg voor kleuters.
Vanaf 4 jaar.
€ 14.00
KNBPRN002 - Veel te veel wortels!
9789463410755
Konijn houdt zo veel van zijn wortels dat hij zijn hele hol ermee volstouwt. Hij past er zelf niet meer bij! 
Gelukkig heeft hij lieve vriendjes bij wie hij mag logeren. Maar of Konijn nu zo'n fijne logé is ...

Lief verhaal over vriendschap en elkaar respecteren inclusief elkaars zwakheden, maar ook ... zelfinzicht, delen en rekening houden met anderen.

Super tekeningen en verhaal van Kate Hudson. Meer dan 120.000 exemplaren wereldwijd verkocht!

uit de Onderwijsrecensie: 
'Aantrekkelijk en humoristisch prentenboek met mooie illustraties in warme kleuren. Het verhaal loopt goed en de tekst staat steeds in enkele regels in de illustraties.
Met oog voor detail en leuke gezichtsuitdrukkingen een heerlijk boek om voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 4 jaar.'


Activeer vanaf 1-1-2018* het online boek voor op het digibord of tablet, inclusief audio via leesplaneet.nl/aanmelden
* De tijdelijke licentie heeft de duur van 1 jaar en kan na afloop verlengd worden.
€ 14.00
KNBPRN008 - Olifant is verliefd
9789463411738

Hoe kan Olifant aan zijn liefje laten merken hoe verliefd hij is? Olifant weet niet wat hij doen moet.
Maar dan liggen er plotseling bloemen voor zijn deur. Wie heeft die daar neergelegd?

Superlief prentenboek over verliefd zijn.Activeer vanaf 1-1-2018* het online boek voor op het digibord of tablet, inclusief audio via leesplaneet.nl/aanmelden


* De tijdelijke licentie heeft de duur van 1 jaar en kan na afloop verlengd worden.
€ 13.95
KNBPRN004 - Help, we zitten in het verkeerde boek!
9789463411660
VERNIEUWDE UITGAVE!
Ben en Bella spelen in een boek. Maar dan zitten ze plots op de bladzijde van een ander boek!
Wat ze ook proberen, ze komen steeds in een nieuw boek terecht. Hoe komen ze weer thuis!

Grappig verhaal met heldere tekeningen over boeksoorten. Om kinderen spelenderwijs bekend te maken met boeken en verschillende genres.
Via een humoristisch verhaal vol onverwachte wendingen. Tijdens het voorlezen zullen de kinderen zeker hun advies aan Ben en Bella niet onder stoelen of banken steken!
€ 14.00
BONT101 - Soms is er ruzie
9789462021204

Mijn ouders hebben nooit ruzie... Nee, dat is natuurlijk onzin. Soms hebben ze wel ruzie. Ik zie het aan mama haar wenkbrauwen en aan papa's mond. Of aan de manier hoe mama in gedachten verzonken zit en papa zwijgend op de bank ligt. Maar meestal is het een misverstand en is het zo weer over. Maar laatst hadden ze een keer hele erge ruzie. Zo erg dat ik er niet van kon slapen...'

In elk gezin komt weleens ruzie voor. Voor kinderen zijn dit stressvolle situaties. Daarom is het goed om ruzie bespreekbaar te maken. Wat gebeurt er tijdens een ruzie en hoe maak je het weer goed? 

€ 14.00
BONT102 - Met jou ga ik echt niet mee!
9789462020382

“Niet met vreemden meegaan!” Herkenbaar voor
ouders en voor kinderen. Maar in de praktijk is het niet altijd een vreemde die bijvoorbeeld aanbiedt een kind naar huis te brengen. Wat doe je als kind als je op het schoolplein staat te wachten en die vriendelijke meneer uit de buurt stelt voor je wel even een lift naar huis te geven?

Met jou ga ik echt niet mee! leert kinderen
stevig in hun schoenen te staan en dat ze alleen mee moeten gaan met diegene waarmee afgesproken is. 
Dit boek, met heldere illustraties van Dagmar Geisler, biedt niet alleen een leuk verhaal over een verstandig meisje, maar geeft ouders en verzorgers ook handvatten om kinderen te leren goed op zichzelf te passen.

€ 14.00
BNBPRN001 - Ik mis papa
9789462020788

Papa is weg. Voor altijd. Er zijn geen pillen tegen ‘voor altijd’. Zelfs geen hele vieze. En alles is hetzelfde, maar toch is alles anders. Mensen doen ook allemaal vreemd. Ze vinden het moeilijk om erover te praten, maar eigenlijk is het zo simpel: papa komt nooit meer terug.

Ik mis papa is een ontroerend, krachtig geïllustreerd prentenboek dat zich ondanks het moeilijke onderwerp, het verlies van een ouder, ook richt op een positieve boodschap: hoezeer hij ook wordt gemist, de vader zal altijd voortleven in de kleine jongen zelf.

€ 14.00
BNBPRN003 - Anna anders
9789462020986

Anna is anders. Als iedereen een rode appel tekent, tekent zij een blauwe. Ze doet altijd alles nét iets anders dan anderen. Haar tomeloze energie, grote verbeeldingskracht en enorme nieuwsgierigheid maken van Anna ook een buitenbeentje, want niet iedereen waardeert haar unieke stijl.Maar Anna laat zich door niets of niemand ontmoedigen, zelfs niet als ze in het schooltoneelstuk gecast wordt als boom. Want soms is het aan een boom op de show te redden!  

Anna Anders is een vertederend en energiek verhaal over een bijzonder meisje dat het beste haalt uit anders-zijn! 

€ 14.00
BNBPRN010 - Drama in pyama
9789462021211

Het is de hoogste tijd voor Lola om naar bed te gaan. Maar Lola heeft helemaal geen zin om te gaan slapen. Lola wil spelen, en dat laat ze merken ook!

In dit kleurrijke geïllustreerde prentenboek volgen we het aapje Lola dat maar niet wil slapen. Er is nog zoveel te doen: muziek maken, schilderen, spelen met al het speelgoed. Lola is wel moe, maar daar geeft ze natuurlijk niet aan toe. Pas als er een verhaaltje wordt voorgelezen wordt Lola rustiger, totdat...

 

Een herkenbaar verhaal voor veel ouders, want soms is het drama in pyjama

€ 14.00
BPRN111 - Een dag en nacht in het regewoud
9789462021266

Wat gebeurt er tijdens een etmaal allemaal in het regenwoud? 's Ochtends vroeg gaat de toekan op zoek naar voedsel, 's middags draait de luiaard zich nog eens om en 's avonds komen de vleermuizen tevoorschijn. 

Met haar prachtige - geknipte - illustraties laat Caroline Arnold fragmenten zien uit het leven in het regenwoud. Wat doen de dieren overdag en welke dieren trekken er 's nachts op uit? 

 De bijbehorende feiten en aanvullende informatie over het regenwoud en de dieren maken het boek tot een blijvertje in de boekenkast. 

€ 14.00
BPRN112 - Het kleine boek van grote angsten
9789462021273
Daantje gruwelt van groente en vis, Mila verstopt zich voor de meeuwen op het strand en Yvon is bang om te verdwalen. 
Elk kind heeft wel een angst die voor een volwassene klein lijkt, maar door een kind grootst wordt beleefd. Het kleine boek van grote angsten brengt zestien grote (of minder grote) angsten speels in beeld. Want samen praten over angst en laten zien dat iedereen wel ergens bang voor is, kan helpen de angst onder controle te krijgen.  
€ 14.00
BPRN113 - De allerbeste neuzen, ogen, oren
9789462021419

Veel dieren vinden dat ze de beste neus van de wereld hebben. Of de beste oren, of de beste ogen. Maar wie heeft nou gelijk? Misschien hangt het ervan af wie je bent. En wát je wilt ruiken, horen of zien!

In dit kleurrijke boek strijden dieren met elkaar over wie het beste reukvermogen, zicht en gehoor heeft. Met leuke feitjes en speelse illustraties. 

€ 14.00
BPRN115 - De nare zusjes
9789462021433
Als je de nare zusjes tegenkomt dan ben je nog niet jarig! Deze twee weten het altijd beter en drijven je tot waanzin. Maar als ze op een dag een klein hondje voor de leeuwen werpen, worden ze verrast en krijgen ze een koekje van eigen deeg. Al is het nog maar de vraag of de nare zusjes nu ook eindelijk eens hun lesje leren...
€ 14.00
BPRN116 - Superzwijn
9789462021440

De rust in het bos wordt verstoord en de dieren lopen gevaar. Er moet iets gebeuren. Het is de hoogste tijd dat Superzwijn en zijn handlangers in actie komen! 

De kleurrijjke illustraties van Virginie Pfeiffer geven aan elke bladzijde een extra dimensie en de vele details zorgen ervoor dat er in iedere tekening van alles valt te ontdekken. Superzwijn is een humoristisch verhaal met in de hoofdrollen de dieren als superhelden en de scheurende auto als slechterik. 

€ 14.00
BPRN117 - Ik ben Josefien
9789462021495
Ik ben Josefien legt op een speelse manier het verschil uit tussen levende wezens, dieren, zoogdieren en mensen. Geïnspireerd door de wetenschap én de vele schoolbezoeken van de auteur, is dit vrolijk en kleurrijke boek bedoeld om kinderen te helpen zichzelf te herkennen als onderdeel van de natuur. Een mooie introductie tot de biologie! 
€ 14.00
BPRN119 - Houd de dief!
9789462021631
Houd de dief! is een grappig voorleesboek voor kinderen op speelse manier en met veel humor kennis laat maken met dieren. Met bijzondere, kleurrijke illustraties van de Canadese illustrator en cartoonist Pierre Girard.
€ 14.00
BPRN121 - Gewoon super!
9789462021716

Kater Bink vindt iedereen stom. De olifant is te groot, de pinguïn is te dik, en de leeuw heeft veel te veel haren. Stom, stom, stom! Uiteindelijk staat de arrogante Bink helemaal alleen. En dan hebben de andere dieren een slim idee...

Stom of gewoon anders? Een humoristisch prentenboek dat gaat over goed zijn zoals je bent. (Voor)leesplezier gegarandeerd.

€ 14.00
BPRN122 - Mevrouw Hik en het Scheetwolkje
9789462021723

Mevrouw Hik, het Scheetwolkje, de Boerenlater, professor Hatsjie en de Gaap-man vormen samen de Onhoudbare Vijf. Ze zitten in ieders lichaam en doen precies wat ze willen, wanneer ze het willen en waar ze het willen. Maar wie van hen is eigenlijk het onhoudbaarst? In dit vrolijke boek gaan ze de strijd met elkaar aan. 

Mevrouw Hik en het Scheetwolkje legt met bizarre personages op een humoristische manier uit hoe het komt dat je soms moet hikken, niezen, gapen, boeren en windjes laten. 

€ 14.00
BPRN123 - Vriendjes?
9789462020740

Dolly en Jack. Jack en Dolly. Ze zijn allerbeste vriendjes en doen álles samen. Tot ze op een dag knallende ruzie krijgen. Ze zijn woedend op elkaar! Stampvoetend zweren ze dat geen vriendjes meer zijn. Maar als Dolly en Jack eenmaal gekalmeerd zijn, merken ze dat ze elkaar toch wel heel erg missen…

Vriendjes? is een liefdevol en grappig verhaal over vriendschap, ruzie en het weer goedmaken. Een prachtig prentenboek met een eenvoudige, maar krachtige boodschap: soms moet je gewoon even afkoelen!

€ 14.00
BPRN124 - De kleurendief
9789462020795

De kleurendief gaat over een kind dat zijn vader ziet afglijden in een depressie. Naarmate de ziekte voortschrijdt, verdwijnt de vader in een wereld van pijn en verwarring, en verliest het leven zijn kleur. De jongen is bang dat hij schuld heeft aan zijn vaders depressie, al zegt zijn vader dat dit niet zo is. Wanneer de vader hulp zoekt, komt er een glimpje kleur terug en gloeit de hoop op dat het leven ooit weer kleurrijk zal zijn.

De kleurendief is zeer geschikt voor ouders en verzorgers om samen met kinderen te lezen om hen te helpen begrijpen hoe verwoestend een depressie kan zijn. De ontroerende illustraties laten zowel kwetsbaarheid en pijn als hoop zien. Een integer verhaal dat kinderen die een depressie in hun naaste omgeving meemaken kan helpen. 

€ 14.00
BPRN125 - Onzichtbare Olivia
9789462020764

Olivia voelt zich onzichtbaar. Niemand ziet haar nog staan. Sinds de geboorte van haar zusje heeft iedereen alleen nog maar oog voor haar. Zelfs als ze slaapt! Olivia bedenkt een manier om de aandacht te trekken…

Onzichtbare Olivia is een ontroerend prentenboek dat jonge kinderen leert om te gaan met de emoties die ze kunnen voelen als ze door de komst van een broertje of zusje de aandacht van hun ouders ineens moet delen.

€ 14.00
BPRN126 - Driftkop Daan
9789462020757

Daan is een driftkop. Als hij een spelletje verliest, of op zijn kop krijgt omdat hij in huis met de bal speelt, nou… zoek dan maar dekking! Want Daan ontploft soms bijna van woede. Op school leert hij hoe hij zich moet inhouden. Maar lukt het hem vervolgens ook om thuis zijn woede in bedwang te houden?

Driftkop Daan is een grappig en vrolijk boek dat kinderen leert om te gaan met woedeaanvallen als dingen niet zo gaan als ze willen.

€ 14.00
BPRN127 - Tara en Liv
9789462021006
Tara en Liv zijn beste vriendinnetjes. Ze spelen de hele dag samen. Eerst op school, dan thuis. Soms bij Tara. Soms bij Liv. Tara's knuffel Bibi speelt vaak ook mee. Op een dag vergeet Tara Bibi mee te nemen naar huis. Liv vindt Bibi ook heel erg lief, ze ruikt zo lekker en is zo heerlijk zacht. En wat zal ze lekker slapen met Bibi naast haar in bed! Tara mist haar knuffel, maar Liv wil Bibi zó graag houden dat ze niets tegen haar beste vriendinnetje zegt en Bibi bij zich houdt... al voelt dat niet helemaal goed. 
€ 14.00
BSEP101 - Sterren en planeten
9789462020900
Ontdek waarom Saturnus ringen heeft, welke planeet het grootst is en waarom kometen staarten hebben. Door de bijzondere vormgeving, originele opzet en leuke feitjes is Sterren en planeten de ultieme manier om de ruimte te verkennen. En achterin het boek vind je in een mooie opbergbox een grote uitneembare poster en lichtgevende stickers om je eigen heelal te creëren. 
€ 14.00
BPRN108 - Liefde, wat is dat eigenlijk?
9789462021181
De een houdt van zijn knuffel, de ander van de hond, weer een ander van kleurige bloemen of zelfs pasgewassen sokken. Maar wat is dat nu eigenlijk, liefde? Er is geen pasklaar antwoord op. Liefde, wat ik dat eigenlijk? is een kleurrijk prentenboek met korte teksten om samen met kinderen te ontdekken waar ze van houden en waarom, en hoe dat voelt.

Vanaf 5 jaar.
€ 14.00
BPRN106 - Ties is dol op vies!
9789462021112
Ties heeft niets met goede manieren. Die heb je toch nergens voor nodig? Boertjes en scheetjes laten, dat is best fijn, vindt Ties. Net als in je neus peuteren. Handen wassen vindt hij maar niets. Totdat hij aan tafel zit en zijn familie zich wel heel vreemd gedraagt ... 

Vanaf 4 jaar.
€ 14.00
BPRN107 - Rommelkont
9789462021129
Mimi maakt er altijd een bende van. Of ze nu eet of speelt, ze knoeit en laat alles rondslingeren. Zelf zit er niet zo mee, het staat toch gezellig. Maar dan ... Waar is haar lievelingsketting gebleven. Als ze die wil terugvinden, zit er niets anders op. Ze zal haar kamer moeten opruimen! 

Vanaf 5 jaar.
€ 14.00
BPRN104 - Ik lieg niet!
9789462020993

Lars vertelt vaak leugentjes. Al ziet hij het zelf meer als goede verhalen. Hij komt er steeds goed mee weg tot hij een meisje ontmoet dat hem te slim af is. 

Ik lieg niet! is een grappig verhaal dat een leuke draai aan liegen geeft. Een kleurrijk, gebonden prentenboek dat een prima aanleiding om kleine leugentjes ter sprake te brengen bij jonge kinderen. 

Vanaf 5 jaar.

€ 14.00
BPRN102 - Pestkop
9789462020917
Thijs gaat graag naar school, hij is vrolijk en heeft veel vriendjes. Hij kan met iedereen goed overweg. Nou ja, behalve met Max dan. Die maakt nare opmerkingen over zijn kleren en zijn kleinste foutjes. Thijs wordt steeds onzekerder en gaat steeds minder graag naar school. Hoe moet hij omgaan met pestkop Max? 

Vanaf 5 jaar.
€ 14.00
BPRN120 - Waarom huil je?
9789462021648

De vriendjes van kleine schildpad zijn verdrietig. Eén voor één troost hij ze. Uiteindelijk is iedereen weer vrolijk, behalve kleine schildpad zelf! 

Delen is goed, maar kun je ook te veel geven? Peuters zullen zich gemakkelijk identificeren met kleine schildpad.
Korte teksten om lang over na te praten. Heldere, duidelijke illustraties en een verrassend einde. Kleuters zullen dit boek keer op keer opnieuw willen lezen en uitdiepen.

Vanaf 4 jaar

€ 14.00
BPRN100 - Pakket Prentenboeken 'Sociaal-emotioneel'
6 pareltjes van prentenboeken om emoties mee te ontdekken.

Inhoud: pestkop, Ik lieg niet, Liefde, wat is dat eigenlijk?, Waarom huil je?, Ties is dol op vies, Rommelkont.
€ 60.00
PKEP100 - Kiki en Pelle groep 1 (45 dlg)
45 boekjes over alledaagse onderwerpen voor peuters en kleuters om aan woordenschat te werken.
Thema's:
Lichaam, In de supermarkt, Herfst, Kamers in huis, Sinterklaas, Kerstmis,
Mijn verjaardag, Naar buiten, Ik groei, Op straat, Water
€ 135.00
PKEP200 - Kiki en Pelle groep 2 (24dlg)
Kiki en Pelle groep 2
24 boekjes

Thema's: 
Verkeer, Op de markt, Herfstweer, Verhuizen
Feest, Kerst, Sinterklaas
Wie ben ik?, Groeien en bloeien, Op reis, Ga je mee?, Water buiten
€ 72.00
Bijlage(n)
Olifant is verliefd - recensie
189.44kB
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv